Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada dosluhujícího DO CABLETECH URZ 0336A

Od: jimi46® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Mám také tento set-o-box , je stále funkční /asi 3roky/. Bohužel odchází DO, zatím ještě funguje pár tlačítek, ale jinak přepínám ručně. Baterie 2x AAA jsou v pořádku.Na jiném fóru / o dálkových ovladačích/, jsem poslechl radu, abych všechny gumová tlačítka přelepil hliníkovou folií /vystřihnout kolečka a obdélníky/ a přilepit vteřiňákem. Je to hrozná práce, tak s trpělivostí modeláře, ale moc to nepomohlo. Můj dotaz je, zda lze zakoupit samotný /náhradní/ ovladač, nebo jiný třeba univerzální. Prosím, kdo má tyto zkušenosti poraďte.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mají na AtosElektro. Originál bohužel není skladem, ale lze použít tento univerzál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]