Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit robotický vysavač do domácnosti (patrový dům). Zaujal mě Xiaomi Robot Vacuum X10+ nebo případně Roborock S8 White. Máte nějakou zkušenost, co byste doporučili? Díky předem za reakce...
U toho Xiaomi jsem z několika zdrojů zaslechl, že tam byly nějaké výrobní problémy s dávkováním vody. Před pár dny byl oznámen X20+, tak čekám na nějaké reference, jelikož také chci něco pořídit. Nejvíce jsem ale za Roborock (osobně zvažuji Q Revo), přece jen je to jednička na trhu. iRobotu bych se asi vyhnul, ujel jim vlak. Jinak u některých starších Roborocků sáčky potřeba nebyly, ale jak u Xiaomi, tak u těch aktuálních modelů Roborock jsou potřeba. Údajně by měl vydržet tak měsíc, někde z číny se dá ale sehnat za relativně malé peníze.
mě by spíše zajímalo k čemu ten vysavač je... židle musíte stejně zvedat,dveře také mít otevřené... víceméně se víc nadřete s tím aby ten vysavač mohl projet než kdyby jste to vysáli ručně...
Tak záleží na tom, co máte na starost. Když řešíte úklid patrového baráku se zahradou a k tomu chalupu se sadem o x m2, je robotický vysavač to nejmenší, čím si alespoň trochu usnadnit práci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.