Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásobník/dávkovač tablet - ulomený/pružina vyskočená

Od: flicek® odpovědí: 2 změna:

Dobrý podvečer,
mám dotaz. Mamce se nějak povedlo ulomit plastový zobáček, který hlídal zacvakuntí a odcvaknutí zásobníku dávkovače pro tabletu. Prej to šlo z tuha zacvaknout, tak na to víc zatlačila a ulomila to.
Nyní davkovač na tabletu nefunguje správně. Vyzkoušel jsem jeden mycí program a tableta se nerozpustila.
(Tableta se nedostala z davkovače), myslím si, že jediná možnost proto bude dávkovač vubec nezavírat. A nechat tabletu vypadnout.
Zaprvé bych se chtěl zeptat, jestli nevadí, když vložím tabletu přímo do myčky.
Hlavně mně zajímá jak se to dá opravit. Myčka je nová (12/2023) a je v záruce. Mamka tvrdí, že to šlo už nějakou dobu ztuha, že byla otázka času než se to ulomí.
Takže to zkusím reklamovat, jestli mi to opravý vymění, popřídě mně zajímá zda se dá někde sehnat náhradní díl a opravit si to sám.
Ale hlavně mně zajímá, komu se už něco podobného stalo a jak jste to řešili?
Děkuji a přeji hezký večer.
S pozdravem
Lukáš

Zásobník/dávkovač tablet - ulomený/pružina vyskočená
Zásobník/dávkovač tablet - ulomený/pružina vyskočená #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

6x
Neresit, reklamovat. Prodejce v prvnich 6 (ted uz snad 12) mesicich musi prokazat, ze vada nebyla an vyrobku uz pri prevzeti, coz prakticky nelze. Hlavne nerikat nic o tom, ze to nekdo ulomil. Predem pro moralisty - pokud to ma vyrobce konstruovane tak, ze to po par mesicich uzivatel ulomi beznym pouzitim sam, je to vada a at si trhne.

hodnocení

Píšu předčasně svou odpověď. Již, vyřešeno. Bratr ten zásobníček vyndal a nasadil na to pružinku zpátky na tu plastovou věc. Už to funguje zase normálně. Pokud, to bude dělat samozřejmě opakovaně, tak to budu reklamovat, ale nyni vyřešeno, ještě spustit program ať máme jistotu, že to funguje a je to. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]