Dobrý den, asi týden mám novou lednici LG. Lednice první tři dny normálně "jela". Spínala, vypínala, buď byla mřížka vzadu úplně studena, nebo lehce teplá. Byla tichá. Včera začala hučet, jela x hodin bez vypnutí kompresoru. Mřížka úplně vařící. Musela jsem ji vytáhnout ze zásuvky, jinak by asi nevypla. Po zapojení byla vypnutá asi 40 minut. Od ty doby je sice zase tichá, ale kompresor jede skoro hodinu a vypíná na deset minut. Má někdo doma LG lednici s invertorovým lineárním kompresorem a mohl by mi napsat, jak se chová jeho lednice? Jak dlouho jede, na jak dlouho se vypne a podobně. Mně se to moc nezdá. Děkuju.
Má lednice SmartDiagnosis? Zkusil bych, zda se komponenty hlásí OK. Jinak my máme LG inventorovou lednici asi 3 měsíce, zvuky dělá různé, kompresor neslyším prakticky vůbec, spíš je slyšet šumění ventilátorů a přepínání klapek uvnitř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.