Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVD přehrávač - přehrávání přes USB

Od: dreamer odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám dotaz ohledně přehrávání přes USB na DVD přehrávači TOSHIBA SD590EKE . V návodu je napsáno,že :

DVD přehrávač nemá podporu pro USB velkokapacitní harddisk,čtečku karet a jiná USB počítačová externí zařízení.

Podporuje pouze formát FAT (např.nepodporuje NTFS)

Podporuje pouze jednotku USB flash drive (max.4GB)

Jednotka může rozeznat max.127 složek a 999 souborů

Není možné přehrát soubory jejichž velikost přesahuje 1 GB.

Ze které "flashky" mi to tedy bude přehrávat např film (pod 1 GB).fotky,hudbu atd.?

Co to je USB flash drive? Z "flashky",kterou mám. (1GB) mi to nechce nic načíst a píše mi to,že není podporována.

Díky za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rickymartin*
hodnocení

2x

USB flash drive je americký název pro USB flash disk :)

Váš přehrávač by měl být z disku USB přečíst formáty DivX, MP3 a JPEG.

Problém může mít několik důvodů:

- USB port na flash disky je vadný - zkuste zapojit jiný flash disk

- flash disk je "orientální výroby" nebo je staršího data výroby a proto ho tento přehrávač nepodoporuje - zkuste zapojit jiný novjší flash disk

- video není ve správném formátu - zkonvertujte video na formát Divx a znovu ho nakopírujte na flash disk

- flash disk má systém NTFS (i když nevím jistě, jestli by to bylo reálně možné) - můžete zkusit zapojit flash disk do počítače, tam ho naformátovat systémem FAT a znovu do něho nakopírovat film

Snad vám to pomůže :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]