Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení klidového napětí

Od: krystof odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěl jsem změřit a případně nastavit klidové napětí na dříve zmiňovaném receiveru (Sansui 661). Postupoval jsem podle manuálu, nicmené při měření napětí stále kolísá, třeba 10-40 mV a na trimr nereaguje. Dělal jsem to už i na jiných zařízeních a na všech bylo napětí stálé a mohl jsem je nastavit podle potřeby, tady je to ovšem jiné. Nevíte někdo kde může být problém?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Bez dokumentace?
krystof
hodnocení

Myslíte schéma?
111®

jistě, podle čeho máme identifikovat? Věštecká koule je v mlze..

krystof
hodnocení

Tak se mi to nakonec povedlo, já blbec jsem prvně nastavoval špatným trimrem, v sekci přijímače, neboť má stejné označení

111®
hodnocení

0x

co se tím šteluje?

doplněno 10.04.24 10:35:

ale stroj hezký a retro...funguje?

Sansui-661-Service-Manual.pdf 2.71 MB
krystof
hodnocení

Tady jsou popisky.. Ano funguje vše, zvuk je super a volume mezi 0-1, nad 1 už je to hodně hlasité, má to výkonu na rozdávání. A to používám 140 W sloupy :)

Nastavení klidového napětí
111®

takže asi klidový stav indikátorů? neb jsi v popise meuvedl žádné poznačení..

krystof
hodnocení

VR01 a VR02

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]