Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velkost písma v mailu? Už jsem zoufala

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:
Samsung galaxy A23, z ničeho nic mám v mailu doslova blechy vůbec to nemohu přečíst, samozřejmě to jde zvětšit roztaženim, ale pokaždé to je otravné. V celkovém nastavení mobilu se nic nezměnilo pořád mám nastaveno písmo zvětšit,toto píšu z tabletu, diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stejně to mám v J6, jenom to písmo je ne mini, ale obrovské. Tady přišla jenom rada ... roztahovat. Nastavení na to nereaguje. Ach jo!

hodnocení

Nepomohli mi ani v o2 ani v Datartu, způsobila to nová aktualizace OneUI, která se mi
stáhla automaticky a rozhazela mi plno původního nastavení, maily mi to ukazovalo 3 cm písmeny a základní stranu zase uplne mrňavou, vyřešila jsem to tak,že jsem odinstalovaka Seznam a stáhla ho znovu z obchodu play a uz to funguje normálně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]