Nejste přihlášen/a.
Cawes, mám dotaz odledněmobilního telefonu Sciphone který se na aukru a dá se již koupit okolo 1500kč, nebudu se vás tady vyptávát jestli je dobrý aj. , ale zajímají mě konktrétní věci, proto se ptám jestli je tady mezi vámy majitel Sciphone, lterý by byl ochoten mi odpovědět ze svých zkušeností.
Takže jdu na věc, První problém co se ohledně něj říká, že při telefoním hovoru je slyšet zpětné echo (asi vlastní ozvěna hlasu )
Také by mě zajímalo jak je na tom ten display, o němž se často tvrdí že má velice nízké rorližešní a že dotyková plocha někdy neraguje.Jestli se na na ní nemusí doslova tlačit, protože jsem měl v ruce i jiné dotykové telefony a ty reagovaly na dotyk a skoro sem se ani dotyk. vrstvy nedotknul :D
Také mě zajímá něco ohledně fotoaparátu, všude píšou že má rozlišení 2Mpx, nebo 1,3Mpx , ale na ofiicku stránkách sem našel že má rozlišení jen 0,300k, tak me zajímá jak to s tím ve skutečtnosti je, a jestli je tady nějaký ochotný člověk, jenž by mohl sen na poraďte nahrát fotku jež byla pořízená Sciphonem, abych si mohl představit...
Jinak co se ještě týká bateríí tak jsem četl že strašně málo vydrží cca 2 až 3 dny také co je na tom pravdy? Prý se nabíjí ty batterie mimo telefon? co Je na tom pravdy? Vřele děkuji za odpovědi, to jsou asi mé všechny skromné dotazy.
Z@!c
Měla jsem ho půl roku, pak umřela nabíječka.
1. echo jsem neslyšela.
2.dotyková plocha reagovala dobře, jak na prsty tak na nehty.
3.Fotoaparát spíš jako pohotovostní, fotky z fotáku jsou samozřejmě lepší, kolik měl rozlišení si už nepamatuju.
4.Baterka tak 3 - 4 dny. Ano baterka se dala nabít mimo telefon.
Mobil to nebyl špatný za ty peníze
Zaujal mne i obsluhou dvou SIMek, tak jsem ho za tu cenu koupil. Aukroprodejce dostal pozitivní hodnocení, protože obchod proběhl výborně. Nicméně telefon mám už dva měsíce doma v krabici, nějak nesplnil má očekávání a teď jen přemýšlím jestli ho dám do bazaru nebo za tu cenu rovnou do popelnice.
Ještě se na něj podívám, možná doplním pár postřehů, třeba i to foto...
doplněno 14.07.10 00:40:Jolinar: nabíječka je pouze adaptér z 230V na USB kabel, lze hravě nahradit!
doplněno 14.07.10 19:35:Tak jsem se na něj podíval!
Vzhledem k tomu, že se ho chci zbavit, tak jsem ho chtěl trochu "porovnat" a dal jsem "obnovit tovární nastavení". Telefon se restartnul a přestal fungovat dotykový displej, takže ho ani neodemknu. Asi zvolím variantu "popelnice"...
Jj ty dvě simky se mi taky líbily Já už to pak nezkoumala a koupila si jiný. Doma ho mám taky a nechávám si ho jako záložní kdyby něco
Tak jestli se najde i trocha ochoty něco více napsat , vlastní postřehy, tedy i tu fotografii ze sciphone aj...byl bych velmi vděčný...
Koupil jsem si ho před měsíci. Musel jsem vyměnit mikrofon, druhá strana mě při telefonování skoro neslyšela. Rozebrání a výměnu mikrofonu zvládne každý průměrně šikovný člověk za 10 minut, použil jsem mikrofon ze staré nokie. Při tom jsem přidal k anténě pásek alobalu na zesílení signálu. O té doby jde telefon perfektně. Je to telefon "dodělej doma" ale za ty peníze je dost dobrý.
Rozlišení foťáku "nic moc" nedá se mluvit o rozlišení. Baterka vydrží opravdu 2 dny ale je k němu náhradní která se dá lehce vyměnit. Dotyková vrstva reaguje dobře, po delším používání je dost citlivá. Škoda že při psaní SMS se nedá otočit na šířku telefonu, musí se používat tužka. Nedají se měnit tapety, jsou pevně dané, je jich asi 6 a ty se střídají. Nedají se ani přidat ikony na plochu, ty nepotřebné nedají odstranit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.