Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zasunutí do zásuvky v ní lupne a blikne, je to spatne?

Od: snk® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chtel jsem se zeptat, mám silnou nabíjecku na elektrokolo a skoro pri kazdem pouziti a zasunuti do zasuvky v ni luplne a blikne. Obcas více, obcas méne... jak moc spatne to je? Vyhorim, nebo neco znicim, jde to popr. opravit? Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud to bliká jen na kontaktech, tak je to u těchto nabíječek normální, velkým proudovým pulzem se nabíjí vstupní koďan. Lepší by bylo předřadit prodlužku s vypínačem a zapínat to tím vypínačem, jde je mžikový kontakt.
Pokud to bliká, i když vidlicí v zásuvce jen zavrtíte, pak jsou v zásuvce uvolněné šroubky.
snk®
hodnocení

Díky za informaci, je to 50A nabíječka a dělá to v každé zásuvce, takže určitě nabíječkou. Ta prodlužovačka je dobrý nápad, můžu koupit jakoukoliv s vypínačem, nebo mám vzít nějakou konkrétní? Děkuju

Vzal bych libovolnou solidnější 16 A.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]