Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáří podružných hodin

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Když jsem tak dneska ráno seřizoval hodiny na letní čas, napadlo mě, ze kterého roku asi jsou tyhle podružné hodiny. Je to určitě předválečný (meziválečný) výrobek firmy Siemens & Halske. Nikde jsem to nenašel. Jde mi přímo tenhle konkrétní typ. *zmateny*

Stáří podružných hodin

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lama*
hodnocení

0x

Tak to nevím, máme všechny hodiny na DCF. Ale nejspíš vám to řeknou někde ve starožitnostech? Jelikož ta firma skončila v 1966, tak novější nebudou.

dnes máte v každém plastovém odlitků rok výroby, tak je to snadný.

hodnocení

0x

Tyhle se liší jen čísly 13-24, jinak jsou stejné, mají stejný font, stejnou značku a tak. Píšou, ře jsou ze třicátých let.

pamono.de/...

hodnocení

Jo, ty jsem také našel, ale "tělo" hodin je jiné a předpokládám, že ty moje budou novější *zmateny*. Ze 30 let jsou určitě, jen jsem myslel, že by to někdo třeba mohl upřesnit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]