Dobrý den, pračka někde teče, ale zkoušeli jsme prát naprázdno s otevřenými boky a nic jsme neviděli. Voda se vždycky udělá při napouštemí pod pravým zadním rohem a pouze při napouštění? Z čeho by to tak mohlo být?
Zkontrolujte důkladně přívod do pračky - zejména šroubení. Nemusí to přímo stříkat; nedostatečně dotažená nebo uvolněná matice, případně vymačkané těsnění může jen malinko odkapávat.
Pak zkuste sledovat přívod od vstupu vody do zásobníku na praci přostředek a dál až do bubnu - pokud se k tomu dostanete. A vezměte si na to baterku, i když vám připadá, že je tam světla dost.
Dobrý den! Kdysi zde na poradně někdo radil, jak odhalit malý únik vody, sáknutí a pod. Kritická místa /spoje a pod. / obalit a vypodložit toaletním papírem, ubrouskem. A je to !.. Hned a snadněji uvidíte, kde je problém.
Měl jsem stejně problém ,jen předem plněné pračky... 2-3x jsem měl v rámci reklamace servis kde vyměnili nádržku ... A stejně to teklo znova ... Nakonec mě borec servisák řekl ,že mám zkusit zmenšit tlak vody třeba na polovinu na kohoutku a už to nedělá ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.