Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s dovozem těla zrcadlovky Nikon z Japonska. Vím, že tyto fotoaparáty pro Japonsko mají pouze 2 jazyky- japonština a angličtina. Ostatní země mají? několik desítek jazykových mutací vč češtiny. Angličtina není problém, ale mám ten dojem, že může být problém s aktualizací softu či servisem . Nemáte někdo bližší informace? Jinak Japonsko z důvodu serioznosti a i ceny.
Děkuji
Možná to bude japonská zrcadlovka Nikon, vyrobena v Thajsku...
Článek z prosince 2020
Nyní se totiž dozvídáme i další detaily o přesunu. Výroba Nikonů řad Z6 a Z7 se přestěhovala do Thajska už v říjnu 2020 a zrcadlovka Nikon D6 by se v Japonsku měla vyrábět do konce roku 2021. Pak už i ta by měla být vyráběna v Thajsku a továrna bude pokračovat v činnosti jako místo, kde mohou své produkty vyrábět různé startupy. Patrně zde zůstane i výroba jiných produktů Nikonu, jako jsou součástky pro LiDARy nebo inspekční vybavení.
Děkuji, ano to vím - i jsem schopen ze ser number zjistit pro jaký trh bylo tělo vyrobeno. Mám jedno tělo z Asie - a zde je "nejaponský" soft - tj kompletní jazykové mutace / nevím zdali se liší např verze softu Jap -NeJap kromě jazykové databáze/. Ta JAP verze se pozná podle jazyků/languages že jsou tam pouze 2 - Jap+ Egn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.