Nejste přihlášen/a.
Mam antenu a TV.Nechytam ale analogovy signal, myslite ze kdybych prikoupil set top box, mohl bych to chytat digitalne?Musi byt signal z anteny i na digitalni vysilani?Je to totiz v udoli kde neni signal.
Pokud jste v údolí a nechytáte ani náznak analogu, tak dost pochybuji, že by došlo k nějakému posunu u digitálního vysílání. Ve většině případů se využívají stejné vysílače (mnohdy na jiných frekvencích) a dost často se bez náhrady vypínají místní vykrývací vysílače (aby se pak zase v případě potřeby zapnuly). Investice do set top boxu je podle mě vyhazování peněz. Satelitní příjem je jistota.
Hodně vysílačů už analog uplně vyplo,takže podle toho bych se moc neřídil. Zkuste si ho od někoho půjčit,nebo mrkněte na digitalnitelevize.cz/...
Také jsem si myslel, že satelit na chatě v údolí, kde je slabý signál je jistota. Dokud jsem satelit nekoupil, nenamontoval a tři dny neseděl jako blbec na střeše a po milimetrech s ním netočil kolem dokola. Už jsem z toho byl zoufalý, pozval jsem odborníka, ten vylezl na střechu, změřil signál a řekl mi, že satelit zase můžu odmontovat, protože je mi k ničemu. Jsem blízko lesa a stromy mi ruši signál. Musel bych parabolu dát na samostatný stožát asi tak 15 metrů za chatu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.