Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při focení displej mobilu ztmavne

Od: delta® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny. Když fotím mobilem XIAOMI REDMI NOTE 12S, tak mi ztmavne displej, takže nevidím, co fotím. Děje se tak hlavně když svítí slunce. Nevíte, co s tím? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nedávej pracku na sensor světla. Bývá na horní hraně telefonu.

smode2
hodnocení

3x
Displej neztmavne. Ten svítí pořád stejně. Jen jeho svit přehlušuje několikanásobně intenzivnější denní světlo. Chytněte za posuvník jasu displeje a nastavte si jej na max.
hodnocení

Tak tohle pomohlo, díky!

hodnocení

2x
Přepněte si jas displeje na ručně, v nastavení mobilu.
Nebo vám svítí slunce do objektivu? Nebo na displej?Popište lépe..
hodnocení

Díky. Do objektivu mi slunce nesvítí. Prostě chci něco vyfotit, slunce mám v zádech, ale displej je tmavý. Nevidím, co fotím. V Nastavení v Úroveň jasu mám jen Automatický jas a Režim sluneční svit. A u Jas displeje je posuvník v polovině. Jak to mám nastavit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]