Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výdrž baterie

Od: chhdvxb odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, jaké používáte chytré hodinky a hlavně jak často je nabijíte? Srovnávám teď samsung galaxy a apple watch... jsem zklamaný. Vse hodinky za 5-10k i výš a výdrž baterie 18-40hodin? To jako ze mam téměř denně nabíjet? Pro mně diskomfortní. O peníze mně nejde... ale toto je šílené. Syn má noname hodinky za 1k a nabízí 1x za 10 dní.. .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bez chytrých hodinek se obejdu a tím je komfort zajištěn. Mám běžné hodinky, ve kterých baterie vydržela přes 10 let. K životu nepotřebuji zbytečné výstřelky doby. A pro měření délky při chůzi, mám krokoměr v mobilu. To mě stačí.

Mám to stejný. Hodinky jsem nesundal z ruky už několik let. A sundávat je třeba jen jednou za dva týdny, no nevím, nebavilo by mě to. Pro mé účely bohatě stačí mobil.

Jednou jsem se z o to z dlouhé chvíle zajímal, ale komplet titanový se safírovým sklem, jiný jaksi nenosím, tak to je výběr takřka nulový, nebo za nesmyslný peníze.

Ale pokud to někdo plně využije, proč ne. Ať to naplno využívá.

hodnocení

1x
Nabíjel jsem jedny smart hodinky co čtrnáct dní a štvalo mě to. Vrátil jsem se ke klasice a po dvou letech baterka stále drží :) Chytré hodinky už fakt ne.

hodnocení

1x
Je to v podstatě plný mobil, komunikuje, svítí, tak se nediv a vlez do nastavení.

re4zon
hodnocení

1x
A cemu se divis? Vypni BT, GPS, always on dispelej, ztlum jas a budes na ctyrnasobku.

kmet
hodnocení

0x

Můj syn má amazfit bip s, má je několik let, tenkrát za cca 2k a nabíjí 1x za měsíc. Podle mě, když hodinky vydrží fungovat celý den, je to dobré, jestli se během odpoledne vybijí, je to velice nepraktické. Já mam swissmatic.

Je velký rozdíl mezi fit náramkem a pravými smart hodinkami.

hodnocení

0x
Amazfit GTS4 mini 14 dní, ale mám je jen na měření tepu a kroků, vyhodnocení spánku. Upozornění a dalśí nesmysly nepotřebuji, tak je mám vypnuté. Také mám vypnutou automatickou aktivaci displeje otočením ruky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]