Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem akupak uváděny jako náhrada originálu ale nefunguje,dobu na vrácení jsem prosvihl.A teď z akupaku vedou 4 dráty apripada mě že jsou zapojeny úplně jinak než u toho starého originálu,dva vodiče jsou tvrdá baterie a dva nějaké řidici jak to identifikovat abych to nephnojil
Začal bych tím, že si pořídíš nějaký multimetr. Začíná to někde kolem stovky a využiješ ho nejen tady.
To bylo první co jsem udělal,ohledně měření radit nepotrebuju.Potrebuju vědět co jsou ty dva dráty které jdou z akupaku ktere jsou buď kontrolní nebo ridici plus a mínus je jasnej
já to typuji na vývody k balanceru, články jsou Li-Ion? červený a černý je na staré baterce, a na nové je to červená a modrá..
Ten starý odešel totálně články maj 0,5V ale prepolovany nejsou..Na těch dvou pinech namerim 10k u nového 10M Pokud najdu odvahu tak kachnu i ten nový a připojím podle starého! Bude to ale strašná práce neboť je to vše svařené Ono je to totiž tak že je typ páku ale vícero modelů a zde došlo k chybě, asi to vzdam
to chápu ale odjakživa je červená + a je jedno od koho je výrobek. minus může mít modrou nebo i černou..tam to není tak kritické. A když ti rady tady nevoní tak to sbal a zajdi do servisu nebo jim napiš na mejl a pošli fotky..
tak když má tazatel multimetr, tak to snad umí určit ale kdo ví co a jak měří. To co měřil posledně odpor mne nějak nepřesvědčuje že ví co a jak. I kdyby stará baterka měla jen 0,5V tak se + a - dá určit a srovnat s + a - na nové. Ale fakt si mele svoje a nic kloudného z něj nedostaneme..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.