Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna akupaku vysavace

Od: kenav odpovědí: 27 změna:

Koupil jsem akupak uváděny jako náhrada originálu ale nefunguje,dobu na vrácení jsem prosvihl.A teď z akupaku vedou 4 dráty apripada mě že jsou zapojeny úplně jinak než u toho starého originálu,dva vodiče jsou tvrdá baterie a dva nějaké řidici jak to identifikovat abych to nephnojil

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Z takeho nedostatocneho popisu bez fotiek to nevyriesi nik.
kenav
23.03.24 13:58
hodnocení

Foto

Výměna akupaku vysavace

111®
hodnocení

0x
A to jde pripojit i obráceně? Rekl bych ze ne. Cervena a modra bude vyvod +a-
kenav
hodnocení

A to je právě omyl u Číňana je Ruda + a Černá je - a ostatní?.?

riva
hodnocení

0x

Začal bych tím, že si pořídíš nějaký multimetr. Začíná to někde kolem stovky a využiješ ho nejen tady.

kenav
hodnocení

To bylo první co jsem udělal,ohledně měření radit nepotrebuju.Potrebuju vědět co jsou ty dva dráty které jdou z akupaku ktere jsou buď kontrolní nebo ridici plus a mínus je jasnej

jirib
Teplotní čidlo?
kenav
23.03.24 18:15
hodnocení

Asi jo

riva

Tak s multimetrem se dají jednotlivé vodiče proměřit. A i zapojení. Není jasné, jestli je hned u článků BMS, nebo jestli je to až někde dál. Jestli to má balancování, jestli jsou články vybalancované.

111®
hodnocení

0x

já to typuji na vývody k balanceru, články jsou Li-Ion? červený a černý je na staré baterce, a na nové je to červená a modrá..

kenav
hodnocení

Tak cerveny černý tvrdych14V rozsvítí. telefoni žárovku. A bílý a modrý Maj o. 1V méně zarovka jen slabě žhavý Články jsou Li ion

hodnocení

0x
Nechcete sem hodit okaz, kde jste "náhradu" pořídil? Třeba to něco napoví. A ten starý pack odešel, nebo byl jen slabý? Třeba by to šlo přeskládat a z nového poużít jen články.
Ce se týče neznámé funkce dvou pinů, tak se přece dá podívat, kam vedou. Nebo oměřit, pomud by to byl ternostor, naměříte v obou polaritách něco mezi 4..10 kOhm a s ohřátím bude hodnota klesat.
kenav
hodnocení

Ten starý odešel totálně články maj 0,5V ale prepolovany nejsou..Na těch dvou pinech namerim 10k u nového 10M Pokud najdu odvahu tak kachnu i ten nový a připojím podle starého! Bude to ale strašná práce neboť je to vše svařené Ono je to totiž tak že je typ páku ale vícero modelů a zde došlo k chybě, asi to vzdam

Jako kulatých 10 MOhm? Nebo to uż prostě měřák nezměří? Rozkoumente, kam ty dva u starého packu vedou. Mohlo by to být na termistor zastrčený mezi články. Jinak ty nabodované plechy není problém pájet. Myslím na volný plech, ne na tělo článku. Ale vám by mělo stačit přepájet jen ten tišťák. Který ale u nového není vidět.

111®
hodnocení

0x
To svařené nebude, ake bude to ve smrstovaci buzirce s lepidlem.
kenav
hodnocení

Ale je ,články k sobě

111®
hodnocení

0x

v čem je problém? konektor pasuje? tak to připojím...

kenav
hodnocení

To nejde u toho nového je jinak + - Musím mít jistotu není to vysavač za 2000kč

111®
hodnocení

0x

to chápu ale odjakživa je červená + a je jedno od koho je výrobek. minus může mít modrou nebo i černou..tam to není tak kritické. A když ti rady tady nevoní tak to sbal a zajdi do servisu nebo jim napiš na mejl a pošli fotky..

Ani ty barvy nemusí asi být nutně pravidlem. Nedávno jsem vypustil čoudik z čínskýho solárního "pouličního světla", kde uvnitř byl plus černou a mínus červenou, což jsem zjistil až zpětně po mém připojení plusu na červenou a mínusu na černou.
111®

tak když má tazatel multimetr, tak to snad umí určit ale kdo ví co a jak měří. To co měřil posledně odpor mne nějak nepřesvědčuje že ví co a jak. I kdyby stará baterka měla jen 0,5V tak se + a - dá určit a srovnat s + a - na nové. Ale fakt si mele svoje a nic kloudného z něj nedostaneme..

hodnocení

0x
Když to není vysavač za 2k, tak proč tam strkáte nějakou nejistou náhradu? Proto jsem chtěl po vás odkaz na prodejce, kde jste to koupil, jestli ne třeba z Alíka od prodejce s 94 %. Protože vysavač dává baterkám pořádnej záhul, takže bych do něj rozhodně nedával baterky od nějakého podvodníčka, který u 18650 udává nesmyslnou kapacitu 10 000 Ah a přitom to osadí měkkými šmejdy s kapacitou 800 mAh. Taky třeba šlo poznat, o jaku baterku se ve skutečnosti jedná a čím se liší, ale to díky vaší nekomunikaci jen spekuluji.

111®
hodnocení

0x

to vypadá na nějaký robotický vysavač když není za 2000,-

kenav
hodnocení

Ano roboticky Robzone ale víc nevím nemám ho u sebe,baterky kupoval syn a až mě to přiveze celý zjistím kdo udělal chybu což bude trvat pak se znovu ozvu

hodnocení

0x
Pokud nedáte typ vysavače a náhradní baterie, kterou jste pořídil, žádná kloudná rada NEBUDE.
To je to samé, jak otázka: mám auto, koupil jsem náhradní autobaterii, sice jinou, než tam byla, ale auto nenastartuje, na baterii ale naměřím taky 12,8V, co s tím?
doplněno 25.03.24 15:16: Toto příslušenství NENÍ kompatibilní s robotickým vysavačem Duoro Xclean a Duoro Xclean Profi.
Tady tento robzone.cz/...
Vypadá to na ten váš akumulátor
doplněno 25.03.24 15:20: Podívejte na tuto baterii, battex.cz/...
A porovnejte s typem vysavače
kenav
hodnocení

Matoucí je že na krabičce nového je napsáno náhrada za typ který je označen na tom starem

kenav
hodnocení

Foto štítku starého a krabička noveho

Výměna akupaku vysavace #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]