Nejste přihlášen/a.
Jaký byste koupili nejmenší nejlevnější invertor do auta - chci ho jen k laserové tiskárně LaserJet M140we 7MD72E?
Má napsáno na štítku 2,7 A
potrebuju vytisknout 1-2 stranky treba. Tak bych nerad nejakou velkou kra..
Pouhých 2,7A při 230V? Pak to je cca 620W a tedy měnič sinus výstup, 1,5kW při napájení spínaného zdroje tiskárny...
Třeba něco podobného...
Ten invertor stojí 5 násobek ceny tiskárny.
Fajn by bylo, kdyby někdo měl vyzkoušený nějaký levnější / slabší. A skutečně musí být čistá sinusoida?
Tak proč NOnek dal invertor za skoro 10 000, Chlapi já potřebuju levný invertor, myslel jsem tak 400 W, který v té zahřívací špičce těch 650 W pár sekund dá...
Potřebuju tisknout třeba dva papíry za měsíc!
Inkoust nechci, protože tisknu fakt sporadicky, a potřebuju nějakou kvalitu tisku
A nechci pořád řešit inkoust, toner do laseru vydrží třeba 10 let
@bery Mám APC Smart 420VA a 500VA bez baterek a tak to vyzkouším co to udělá... Ale obávám se že šli nahodit pouze když do nich šlo 230 V, jakože nešly spustit z off stavu do on bez přítomnosti 230V tedy jenom z baterky 12 V ! Jsou to už trošku starší modely...
Zatím čtu že 650VA má výkon 325Watt (proč polovinu)?
Měnič vidím tak na 1kW, nemusí být sinus, zdroj u tiskárny je jako všude pulzní. Ze zkušenosti se při přetížení měnič zablokuje. Tedy při náběhu. Je možné, že se najde nějaký měnič co to zvládne a poradí si s tím náběhem. Laserová tiskárna přeci jenom není elektromotor. Výbojka se po náběhu chová jako odporová zátěž...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.