Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zvažuji,že si objednám služby od O2,ale všude slyším jenom kritiku.Je to opravdu tak hrozné,myslím internet a televizi.U O2 mám teď jenom balíček sport a nikdy jsem neměl jediný problém.Použím aplikaci Nová O2 tv.
Mám od nich pevnou linku a drátový internet, teď se slevou 100 + 300 od Air Bank. Kvalita služeb je bezvadná. Totálně odrazující je však jednání se zákazníkem. Je naprosto absurdní, že do telefonní společnosti není možné se snadno dovolat a záležitost vyřídit po telefonu. Prvořadě vnucují nesmyslně zdlouhavý chat, po kterém stejně nelze nic vyřídit. Už podruhé mi svévolně zapnuli televizi, kterou nechci a kterou bylo nutné aktivně odhlásit, jinak by bylo nutné dál za tuto nevyžádanou službu platit. Stránky O2 jsou nesmyslně přeplácané reklamami. Najít na nich např firmware ke staršímu modemu je na desítky minut ďobání. Před časem mě nevyžádaně navštívil obchodní zástupce a půl hodiny mi otravně vnucoval optickou přípojku. Je to uživatelsky nejhorší společnost, s kterou mám zkušenost.
Jejda - já bych rád optickou přípojku ... paradoxně podle jejich ceníku je optika levnější než xDSL po metalickém kabelu ...
ale k nám se optika dostane tak za 10 let ...
Pane hláďa - Uživatelsky nejhorší? Půl hodiny?
Vy jste ... a neumíte vyslovit ani 2 slova ("nemám zájem") a zavřít dveře?
hledat firmware: do google napsat modelové označení +firmware - operace na 2 sekundy? A proč potřebujete aktualizovat, s ohledem na výše uvedené?
Sorry, ale musel jsem )
@bedrichhrozny: Nedávno mi přestal fungovat internet - VDSL od O2. Pevná linka na stejných drátech fungovala normálně. Poruchu lze nahlásit na jejich webu - ale bez funkčního internetu se do MOJE O2 samoobsluhy leze dost blbě. Telefonický kontakt je kompletně přes plechovou hubu, takže člověk se musí nejdřív proťukat na hlášení poruch a tam pak vyťukávat to šílené číslo služby, kterou chce prověřit. Jakousi náhodou v něm mám poměrně dost nul pohromadě a opakovaně jsem se dozvídal, že služba zadaného čísla neexistuje (Asi jsem těch nul zadával málo,nebo moc) Pomocí kouzelné formule "zrušit službu" se mi posléze podařilo plechovou hubu přimět, aby mě přepojila na živého člověka. Ten mi sdělil, že on žádnou chybu nevidí, u nich je prý všechno v pořádku a tak prý musí být kaput modem/router. No, nebyl. Nefungovalo to ani s novým. Až když jsem přepadl souseda, vnutil se na jeho wifi, prihlásil se odtamtud do Moje O2 a konkrétně tam kliknul na službu internet, konečně mi automatika sdělila, co už jsem dva dny věděl: že služba opravdu nefunguje. A mohl jsem si vybrat termín návštěvy technika. To naštěstí šlo hned na další den a technik to na místě vyřešil. Trvalo mu to asi 15 minut. (A ne, opravdu to nebylo modemem, ani mými dráty, zásuvkou nebo splitterem..) Takže, dokud to funguje, jsou služby O2 většinou dobré. Když se něco podělá, NUTNĚ potřebujete záložní připojení nebo šmatlafoun. Nicméně, uživatelská příjemnost byla plně zachována. Podařilo se mi nenadávat tomu týpkovi, na kterého mě přepojila plechová huba, ani další den technikovi.
Sorry, ale také jsem musel. .
P.S. SMART Box od 02 bez šmatalfounu a aplikace od O2 nenastavíte, i když jste půl metru od něj a počítač máte k němu připojený přímo drátem - prý z "bezpečnostních důvodů" vám musí aplikace pokaždé vygenerovat jednorázové přístupové heslo do administrace SMRT Boxu. Bez toho to "nejde".
Pokud uz jste na wifi souseda, tak uz nepotrebujete O2
Mimochodem, stejny test muze spustit i ten zivy operator, staci ho k tomu primet. Draty obstarava cetin a ty technici jsou zase externi nasmlouvane firmy. Internet ma dnes vetsina v mobilu nebo v mistni knihovne skole, skoro kazdem vetsim obchodu typu tesco kauf lidl penny...
a jestli je rozpojeny kabel v budce pred barakem nebo dslamu nebo u modemu, to se na dalku stejne nepozna.
Kde "všude"?
A jakou kritiku (čeho konkretně)?
Asi moc Googluješ a k tomu neumíš vyhodnocovat informace? Opravdu hrozný
Pokud vím, tak platí 14 denní možnost odstoupení a pokud to nejsi schopen včas odstoupit, tak poté je 30 denní výp. doba, běžící ode dne zavolání. (Pro spotřebitele)
Tak, co je na tom tak hroznýho? Pokrytí LTE/5G (pevný internet vzduchem) i xDSL je závislé na lokalitě lokalitě lokalitě (a kvalitě poslední míle). To bez vyzkoušení zkrátka NEJDE! zhodnotit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.