Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti se značkou Siguro od Alzy a konkrétně s tímto mlýnkem.
Měl jsem z Alzy pár věcí k PC, vždycky to bylo s kompromisy. Navíc mám strach, jestli to není zdravotně nezávadný. :D Je to výrobek nějaké společnosti co to vyrábí ve velkém a akorát na to háže loga různých firem. Třeba pákový kávovar Siguro prodává naprosti identicky značka Housnat. No a konkrétně tento mlýnek prodává i jiná firma, která na svém webu uvedla, že mlýnek má natolik kvalitní mlecí kameny, že neuvolňují žádné kovy do kávy...což ve mě vzbudilo velké podezření a obavy. Zvažuji mezi tímto a ETA Experto který už není moc k sehnání.
Děkuji.
Díky za radu pánové. Samozřejmě je mi jasné, že ta ETA je vyrobená stejně v Číně jako to Siguro. Ale přece jen si myslím, že pokud to dělá někdo licenčně pro Etu, tak si ohlídají aby to bylo všechno v cajku a mají nad tím větší kontrolu jako Alza, kde to prostě jede z pásu a jen na to háží jiná loga. Ta ETA mi připadná robustnější a má redukci na moji páku při mletí, Siguro údajně dělá bordel kolem při mletí do páky.
Automat mě taky napadl. ten Deloghi co se prodává za necelých 8 tisíc, ale mám páku Delonghi co zatím funguje skvěle, je tam míň věcí co se může pokazit a koupil jsem i teď tamper za 700, tak by byla škoda ho nevyužívat. Ale i k tomu automatu jsem aktuálně nalomenej dost.
Jo tak ted jsem se díval na youtube a ten automat od Delonghi má možná úplně stejnej čínskej kónickej mlýnek podobný jako je v té ETě nebo Siguru :D
Mě tam automat láká, možná když už tak bych chtěl ten s mléčným systémem, na druhou stranu je mi líto pákovýho kávovaru který do teď v pořádku slouží už 5 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.