Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

.Uniká mi ze štípačky na dřevo olej

Od: unetice® odpovědí: 6 změna:

´Malá horizontální štípačka "Powerprint 5t"

Potřebuji poradit kde nebo kdo by štípačku opravil. Nepotřebuji poradit jak, protože hydraulice nerozumím.

Dovezu kamkoli, nejlépe Praha a okolí.

mob. 776 157 023

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím,

otázka kde vám to teče a co je vadné...

Najděte na google nejbližší opravdu hydraulických válců nebo systémů, zavolejte tam. Volil bych spíše menší firmu.. Popište problém, nebo nafoťte, nebo rovnou se tam zastavte, se štípačkou v kufru..

Učitě vám řeknou jestli lze nebo nelze opravu provést a jestli oprava také např. nepřesáhne včetně práce cenu té štípačky..

hodnocení

Děkuji, ale už půl roku sháním kam dát opravit. Adresu, firmy, člověka nebo telefon. Volal, a byl jsem všude možně, ale zatím se mi nepodařilo nikam opravu zadat.

je mi to jasné.. nikdo se moc nechce zabývat opravou štípačky která bohužel stojí jen několik tisíc...

A foto nedáte, kde je únik oleje? Jestli to z fota půjde poznat? Nebo víte přesně?

jaké firmy jste zkoušel?

Co třeba od vás kousek Hydraulikservis vedle Buštěhradu ve Stehelčevsi? To máte kousek ne?

hodnocení

0x

Třeba jen špatně hledáte

google.com/...

hodnocení

0x

Důležité je vědět, kde to teče. Možná bude potřeba vyměnit jen nějaký O kroužek , materiál za 5 ,-Kč, nebo to celé rozebrat, přetěsnit, příp. vyměnit dražší díl.

Vlastní zkušenost s opravou šípačky stejného provedení a parametrů, jen jiná značka. Porucha - malá síla při štípání. V servisu hydraul. zařízení by ji do opravavy vzali, ale po předběžném rozpočtu, s ohledem na cenu nové štípačky jsem ji tam do opravy nedal. Rozpočet byl 3000,-Kč /práce, t.j. demontáž a montáž, zjištění vady/ + cena materiálu /nových dílů a oleje/. Tak jsem to rozebral sám, zjistil poškozené tlakové pracovní těsnění na pístu. V téže dílně mě to těsnění dodali a na donesený píst na počkání namontovali /je třeba spec. postup a přípravek na montáž/. Celkem za 150,- Kč. K tomu jsem koupil za 50,-Kč tubičku silik. tmelu na těsnění spojů dílů štípačky. A bylo to ! ..:)

Toto se stalo před třemi roky, předpokládám, že nyní by byla předběžná cena opravy minimálně o 1000,- kč vyšší.

Takže závěr. Než oprava ve spec. opravně, servisu, tak je lepší koupit novou věc , příp. svépomoc, pomoc nějakého kutila a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]