Dobrý den, chtěl bych poprosit o pomoc s výběrem kvalitního kapesního reproduktoru s dobrým zvukem (hlavně basy) a aby to nic samo od sebe neříkalo ("speaker is on!" atd). Už asi třikrát jsem se napálil a koupil šunt. Další parametry - vysoká výdrž baterie a odolnost vůči vysokým teplotám, písku, prachu a vodě. Aby to mělo i možnost ladit rádio (bez mobilu), nízká hmotnost. Cenově max do 5 tisíc. Mockrát děkuji za tipy.
Pevně věřím a přeji si, že to nesháníte pro reprodukci nějakého moderního hip-hop (nebo jiného rádoby trendy) braku na veřejnosti. Tady Lízinka má na to trefný názor
Neporadím, jen se obávám, že asi nic takovýho neexistuje, seznam požadavků si vzájemně zcela odporuje, něco takovýho by muselo popírat fyzikální zákony. Možná tak podle popisků na Aliexpresu může člověk získat dojem, že neco takovýho je možný Až na cenu je tomu možná celkem blízko Bang&Olufsen Beosound, to jsem slyšel i měl rozebraný kvuli opravě, a navzdory velikosti to znělo, jak kdyby byla někde uvnitř schovaná velká reprobedna
Reproduktor co dobře reprodukuje nízké kmitočty se do normální kapsy nevejde. Požadavek na teplotní odolnost se vylučuje s kapacitou a životností akumulátoru.
Mám JBL kolem dvou tisíc a připadá mi ok jak výdrží, tak kvalitou reprodukce. Neznám ale nabídku u těch pěti tisíc. Každopádně bych se držel osvědčených značek, ikdyž špunty mám sencor za pár korun a zvukově se vyrovnají mnohem dražším. Je to ale vyjímka, člověk musí vědět který model přesně chce.
mp.cz/... Zkus si někde poslechnout tento reproduktor. Lze použít i dva a spojit do stereo poslechu. Některé reproduktory v u této značky mají i rádio.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.