Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výmená sim karty aktivace, O2

Od: najval odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chci se zeptat, když si chci nechat vyměnit sim kartu, ale bude mi ji na o2 prodejně vyzvedávat někdo jiný, jelikož jsem pracovně pryč, tak nezneaktivní mi výměnou mou aktuální simku? Nebo lze ji aktivovat až posléze svépomocí? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že tady vám nikdo kvalifikovaně neodpoví.

Zkuste se zeptat přímo na vybrané prodejně - zda budou potřebovat nějakou plnou moc nebo další identifikaci.

P.S.:

Lze mít dvě SIMky na stejné číslo, v síti může být vždy jen jedna z nich (druhý telefon musí být vypnutý).

Není to zadarmo, ale cca. za 120,- Kč měsíčně. To je třeba říct při výměně SIM, že chcete duo-SIM.

hodnocení

0x

Mělo by to být tak že zneaktivní v momentě aktivace nové. Matně si vzpomínám že to tak bylo když jsem renovoval. S tím že se aktivuje když se ta simka přihlásí poprvé do sítě (najde signál).

hodnocení

0x
Dobrý večer, když jsme byli vyzvednout babče novou kartu na O2, tak ji za pár hodin přišla sms : Vase SIM bude fukncni uz nasledujici pracovni den mezi pulnoci a sestou hodinou rano. SIM kartu si vymente vecer a rano provedte restart telefonu vypnutim a zapnutim.. nevím, co by se stalo, kdyby se nevyměnila..zda by čekali až výměna proběhne nebo zda by dosavadní blokli a novou zaktivovali až potom.. Na lince nebo pobočce Vám poradí určitě správně, to bude asi jediná jistota..

mathew
hodnocení

0x
SIM kartu aktivuje a deaktivuje operátor. Obvykle na konci měsíce nebo podle toho jak chodí vyúčtování. Nejspíš bude i další možnost podle toho co si dohodnete. Datum, kdy dojde k aktivaci nové a deaktivaci staré vám prijde v SMS. To jakou máte v telefonu zrovna SIM je úplně jedno, klidně si to můžete prohodit až za týden, ale ten týden se dovolate akorát na tísňová čísla.
Takže pokud budete pryč a potřebujete volat tak doporučuji co nejdříve kontaktovat operátora a domluvit se s ním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]