Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem tv. Toshiba s možností připojení k wifi.Do ledna vše bez problému. Používám ji k sledování O2TV sport, Po novém roce došlo na O2TV k nějaké aktualizaci a od té doby nelze O2TV nainstalovat, Nejde to pouze u této tv. U druhé tv MT, NTB šlo vše přeinstalovat dobře. Jedná se pouze o O2TV vše ostatní je v pořádku. Je prý možno pořídit něco jako septobox, který dokáže po zpracování tohoto, převést ( přeposlat do jakékoli tv). Prosím o radu jak se toto zařízení nazývá a kde se dá koupit. Je mi 75 let a tato technika už je mi dost vzdálená. DĚKUJI ZA RADU.
jít to nemusí, pokud je tv pár let stará, a o2 něco změnil v systému vysílání, tak je potřeba update aplikace od toshiby, které se podle stáří tv už nemusí nikdy dočkat, takže by to chtělo typ tv a její stáří,případně dotázat se na podpoře této tv jestli to mají pořešené
další řešení je pořídit si o2 krabičku, otázka je jestli ji zvládne sám rozjet, když koupí nějakou bazarovku, nová stojí balík.
další možnost je pořídit si nějaký certifikovaný android tv box (takový co má certifikaci na 4k netflix) a do toho nainstalovat aktuální android o2 aplikaci kam dá login a jede, to také sám nemusí dát ...
jít to nemusí, pokud je tv pár let stará, a o2 něco změnil v systému vysílání, tak je potřeba update aplikace od toshiby, které se podle stáří tv už nemusí nikdy dočkat, takže by to chtělo typ tv a její stáří,případně dotázat se na podpoře této tv jestli to mají pořešené
další řešení je pořídit si o2 krabičku, otázka je jestli ji zvládne sám rozjet, když koupí nějakou bazarovku, nová stojí balík.
další možnost je pořídit si nějaký certifikovaný android tv box (takový co má certifikaci na 4k netflix) a do toho nainstalovat aktuální android o2 aplikaci kam dá login a jede, to také sám nemusí dát ...
Všem co se mi snažíte poradit. Ta tv. je kupovaná 08/23 do prosince šlo vše v pohodě, od ledna proběhla aktualizace z O2tv na O2 Tv02.0. a teď na tuto tv to nejde nainstalovat. Pokoušeli se o to dva zaměstnanci prodejen. Záruka se na to nevstahuje. Proto se snažím zjistit nějaké možnosti. Všem děkuji za reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.