Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé.
Poprosím zde znalé o posouzení.Pokud by se na vykuchané trafo z mikrovlnky,myšleno vysokonapětové vinutí přidalo ještě jedno vinutí na 230V,lze mluvit o pokus o oddělený transformátor?Moc děkuji všem za ochotu a čas.
Zdravím,myslel jsem samozřejmě vn vinutí odstranit a nahradit dalším vinutí z jiné mikrovlnky na 230 a nejde mi o nějaký delší provoz,spíše by mne zajímalo,jestli bude napětí totožné,tudíž 230V?Moc děkuji všem.
S tím napětím, to by se muselo vyzkoušet, nejlíp asi si udělat několik odboček. (Pak by bylo otázkou, jak bude tvrdé.)
Ale při stylu jakým se ptáte se mi skoro chce říct, do toho se snad ani nepouštějte.
Já teda vidím první překážku v tom, že trafa (i ta v mikrovlnce) jsou svařovaná a tudíž nerozebiratelná (a navlékat třeba 1000 závitů jen okénkem to musí být pěkná blbárna).
Pak samozřejmě pokud to má opravdu sloužit na oddělení, muselo by to projít testem izolace (předepisovalo se 4000 V po dobu jedné minuty).
Záleží, kolik vydrží izolace mezi nima, jestli teda dobře chápu záměr nahradit vn vinutí vinutím na 230. Ale umím si představit snažší cestu, trafo z mikrovlnky není zrovna snadno rozebíratelné - plechy jsou svařené takže to bude neskutečná práce.
Trafo v mikrovlnce je dělané na krátkodobý chod, takže je otázkou, co by vydrželo, jestli by to původní vinutí neshořelo (to nové jistě dimenzujete podle namáhání). A možná horší to bude se železem, jestli je navržené jako přesycené (aby se ušetřila měď).
To podstaný už jsem napsal
Odřezaný sekundár, místo toho normálním 6mm2 "drátem" (lankem v bužirce, žlutozeleným ) namotáno pár závitů, Už si nepamatuju ani počet závitů, ani jestli jsem to motal dvojitě paralelně. Počet bude potřeba vyzkoušet a jestli dvojitě záleží, jestli se to vejde. Napětí jsem dal trochu víc, asi 15V střídavých (19 stejnosměrných - ale teď bych dal trochu míň, viz dále).
To usměrněno 4 diodama z altíku, kde mi v autě shořel stator (90A Valeo) chlazených částí jejich původního můstku (zbytek jsem kvůli prostoru odříznul), ofukováno 2ks silných pc větráčků za sebou, takže celkem fičák.
A zpět k napětí - dal bych teď o nějakej závit míň, protože to baterku (připojenou v autě) hned tlačí dle stavu někam k 16-17V, takže jsem tam pro jistotu doplnil nějaký jednoduchý zapojení se zenerkou, kondíkem a relátkem, co při překročení cca 16V odpojí primár a po poklesu o zhruba 2V zase připojí. Ale zase je tohle pulzování dobrý pro nešetrný rychlejší oživení baterky před startem, ať hned trochu pomůže Jinak 6A jistič zásuvkovýho okruhu, když to nebylo v případě potřeby kam jinam zapojit, to neutáhne
Ještě k usměrnění, původně, před použitím diod z altíku, jsem tam dal paralelně 3ks údajně 50A můstků (dobře chlazených) a po pár pokusech o start z nich utekly čoudíky.
S první větou souhlasím na 300% (v souladu s odhadovaným přetížením MOTu během provozu mikrovlnky), ale s tou spotřebou naprázdno už ne. Zmiňoval jsem svoje využití po přemotání jako startovací zdroj a nechci teď kecat s konkrétními čísly, ale překvapilo mě, že bez zátěže sekundáru měl primár příkon snad jen pár wattů, zajímalo mě to tenkrát ze zvědavosti pro případ, že bych to chtěl využít i jako "normální" nabíječku - a nebyl by to problém. Navíc jsem do toho zdroje i ventilátorek přidal, ne kvůli trafu, ale kvůli diodám z altíku, ty jsou během startování okamžitě vařící (chladí je jen torzo původního můstku, jsou 4 ze 6 kusů.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.