Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v telefonu Samsung S10 mám ze 128 Gb interní paměti zaplněno 96 Gb, a to i přesto, že jsem ze všech složek interní paměti převed na SD kartu všechny videa, fotky a dokumenty.
Pročistil jsem samozřejmě telefon pomocí aplikace Samsung : Péče o zařízení a taky pomocí aplikace Empty Foder Cleaner.
Když jsem znovu kontroloval obsazenost interní paměti, je tam položka JINÉ, která je zaplněna výše uvedenými 96ti Gb něčeho, co nevím kde bych ve svém android telefonu našel abych to odstranil nebo vyčistil.
Uměl by mi někdo poradit?
Položka JINÉ nejde rozkliknout. Je jen jako informace v zobrazení obsazenosti paměti.
V telefonu se v rámci interní paměti objeví méně složek, než když telefon připojím k počítači. Tam jich vidím víc, ale nevidím tu složku kde je těch 96 Gb smetí .
Telegram mám, ale nic přes něj neposílám.
Není potřeba na telegramu nic posílat, stačí přijímat...
Toto nemusí být tvůj případ, ale jednou se mi stalo že mi dali telefon na vyčištění a taky jsme nemohli přijít kam zmizelo obrovské množství místa. Ukázalo se že telegram byl nastavený aby všechno co přijme ukládal permanentně a tak zabíral přes 90Giga.
Už si úplně nepamatuju kde to nastavení bylo. Ale podle jejich dokumentace by to mělo být v (zhruba, jde o můj překlad, může se lišit) Nastavení > Data a úložiště > Využití úložiště a zde by mělo být něco na styl jak dlouho uchovávat média, taky by tam měla být informace o tom kolik zabírají místa a možnost je vymazat.
Je možné že to bude ono.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.