Nejste přihlášen/a.
To je známá věc,že bez nastavení času trouba nejede. Výrobce asi myslí na to,aby se trouba zapnula ve správný čas při odloženém začátku pečení. Ale chtěl bych vidět,kolik lidí tuto funkci používá. Navíc nastavení času,třeba u mé trouby je tak nelogické,že při výpadku elektřiny musím metodou pokus a omyl přijít na správný postup nastavení času.Navíc když při výpadku proudu zrovnna nejsem doma,tak manželka čeká až přijedu,a obědváme třeba až k večeru(nadsázka).
Tím to je známá věc jsem nemyslel nic zlého-spíš jsem to tam ani neměl napsat. Hlavně mi vadí ta nelogičnost výrobců všeho možného. Já teď třeba řeším to že mi televize mluví originálním zvukem,a za boha nikde nemůžu najít,kde se přepíná na češtinu. Ono to asi bude v nějakém "padesátém" podmenu,které nemúžu objevit.
Macvac a Vaše manželka taky neumí číst návody? Občas takhle návod, k pračce, k bojleru, k multifunkční troubě, K kamnům, vytisknu a zalaminuju, a přivážu K spotřebiči
I když teda, troubu, která nepeče, když se resnou hodiny, jsem ještě neviděl, Co je to za značku? Viděl jsem, že čas začne běžet vždycky od nuly, všude, i v autech,
ale že tam výrobce da blikání a musí se to ručně nastavit? To musí být opruz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.