Nejste přihlášen/a.
V dolní části displeje se mi u sciphone i68 vytvořila nejdříve jedna a teď už dvě linky vždy po výměně touch screenu. Objevuje se tato vada normálně, nebo je to způsobeno výměnou touch screenu? Je to možné odstranit? V zášadě mi to zatím nevadí, pokud se tyto linky nebudou šířit dál. Jinak jsem zatím s mobilem spokojen, kromě foto a video. Baterie, pokud se postupně správně naformátují bych řekl , že jsou vyhovující. Foto linek přikládám.
Synovcovi se stalo to samé, a odešlo mu po chvíli dotykové ovládání, a pak i celý displej.
Tyto "nabušené" telefony za tisícovku toho moc nevydrží, mají špatné zpracování i použité technologie.
Ještě si vzpomínám, že se mu velice rychle od běžného nošení v kapse neskutečně oloupala barva na krytu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.