Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový problém s asistentkou Siri u Iphonu 12 pro max. iOS 17.4 (aktuální)
Mám syna uloženého pod jménem Jeník a vždy když pomocí Siri mu chci zavolat, tak prostě řeknu Hey Siri calling Jeník a normálně volám. Od poslední aktualizace však když úplně stejně chci volat, mi Siri zavolá na úplně jiné číslo než synovo, které navíc vůbec nemám v seznamu a na které jsem ani nikdy v životě nevolal. Snaží se vytáčet jakési Sklenářství v Praze, které se jmenuje Sklenářství Praha 10 - Jan Černý - Jeník s.r.o
Absolutně jsem nikdy tuhle firmu nevolal a nemám s ní nic společného, tak nechápu, kde ta hloupá asistentka toto vzala? A nejhorší na tom je, že takto jsem onu pánovi volal asi 7x a poté mi volal zpět, že co ho pořád obtěžuju ale já jsem v tom nevinně. Netušíte, kde je zakopaný pes? Díky moc.
Tu skupinu vyzkouším. Jinak v nastavení jsem měl wifi hovory deaktivované, tak jsem tedy zkusil vypnout mobilní data při telefonování a nyní to konečně funguje tak snad už nebudu zbytečně prudit cizí lidi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.