Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone - hloupá Siri

Od: samurraj® odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mám takový problém s asistentkou Siri u Iphonu 12 pro max. iOS 17.4 (aktuální)

Mám syna uloženého pod jménem Jeník a vždy když pomocí Siri mu chci zavolat, tak prostě řeknu Hey Siri calling Jeník a normálně volám. Od poslední aktualizace však když úplně stejně chci volat, mi Siri zavolá na úplně jiné číslo než synovo, které navíc vůbec nemám v seznamu a na které jsem ani nikdy v životě nevolal. Snaží se vytáčet jakési Sklenářství v Praze, které se jmenuje Sklenářství Praha 10 - Jan Černý - Jeník s.r.o

Absolutně jsem nikdy tuhle firmu nevolal a nemám s ní nic společného, tak nechápu, kde ta hloupá asistentka toto vzala? A nejhorší na tom je, že takto jsem onu pánovi volal asi 7x a poté mi volal zpět, že co ho pořád obtěžuju :) ale já jsem v tom nevinně. Netušíte, kde je zakopaný pes? Díky moc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Z nějakého důvodu Siri vyhledává telefonní čísla na internetu. Zkuste u volání mít vypnuté data i Wi-Fi
hodnocení

Vidíte, to mě nenapadlo. Zkusím vypnout a uvidí se.

Zkuste, dejte kdyžtak vědět, jak jste dopadl. Pokud máte FB, je tam skupina “Jablíčkáři”, tam by vám taky mohli poradit.
hodnocení

Tu skupinu vyzkouším. Jinak v nastavení jsem měl wifi hovory deaktivované, tak jsem tedy zkusil vypnout mobilní data při telefonování a nyní to konečně funguje :) tak snad už nebudu zbytečně prudit cizí lidi :)

Tu skupinu zkuste, jsou tam opravdu experti přes iPhony a dokážou poradit s čímkoliv ;)
Jsem ráda, zle vám to opět funguje. Ovšem mělo by to fungovat i při zapnutých datech, je to zvláštní a chyba bude asi ještě i někde jinde. Já osobně hlasové ovládání hovorů nevyužívám, tak ani nevím, že Siri (jakožto baba) má zas nějaký problém :-D

hodnocení

1x
Siri zlobí? Použij prsty.

já jsem po několika pokusech, podobným tomu popsanému, Siri v telefonu jednoduše zabil

hodnocení

Nomohakon - Děkuji za radu nad zlato.

Rádo se stalo.*smich*

beton
hodnocení

0x
Přícinu si napsala t kráva je hloupá. Zkus ji to řict jako debilovi ,call phonebook contact jeník
hodnocení

To můžu, ale mě by spíš zajímalo, proč to dřív normálně fungovalo a proč to najednou hledá kontakt, kterým jsem nikdy nepoužil, kde ho vzala, jak se k němu dostala?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]