Nejste přihlášen/a.
Těžko říct, dotaz je taková velká hromada věcí co máte, ale absolutně se nevyznám, co má jaké konektory, natož o jaké modely jde. Co je kam zapojeno?
A taky o co vám jde? Možná danému neprozrazenému účelu bude lepší jiný postup než kopírovat ten jak z dob před 30 lety (SCART c h inch) a kupovat adaptéry pro mrtvé koně.
Je účelem pustit video z youtube (bez zvuku?) (s titulky? (externími?)) a zároveň možnost živě zesílit to co někdo spívá do mikrofonu s (jakým vstupem)?
Jak moc je nutný obrazový výstup? Pro publikum/zpívajícího?
Mě napadá třeba tento postup: (na zelené louce, všeljaké scarty a dvd a c h inche jsem z toho vyházel):
Zapojit malý počítač, na něm pustit youtube, nebo dopředu klip. Do počítače zapojit mikrofon. Přes HDMI výstup to celé pustit do televize.
Možná bude problém, že oba zvukové proudy budou mít různé zpoždění (i vůči sobě i vůči realitě), pake možná nutný zvukový software, který koneckonců bude moc i korigovat proud z mikrofonu, aby to bylo poslouchatelné (normalizace, frekvenční propust pro vyzmizení zpětné smičcy).
Napadá mě alternativa:
Stáhnout si písničku z youtube v předstihu - zjednoduší se workflow na jen posílat výstup jen obrazový výstup?
:seznam haraburdí:
KARAKOKE SET
CHINCH
SMART TV
SCART
DVD
Stará TV
INTERNETové spojení?
Při výběru TV jste měla koukat, aby měla potřebné vstupy. Pokud mám analogové přístroje, nebudu přece kupovat TV bez analogového vstupu, že? A nebo si pořídím příslušný adaptér (je to otázka asi tisícovky třeba suntech.cz/... ). HDMI snad ta televize ještě má.
Je to celkem běžná situace, nedávno (už to nějaký rok bude) jsem řešil u příbuzných, že chtějí k nové televizi připojit obstarožní DVD přehrávač. Tak jsem jim půjčil jeden ze svých adaptérů a provozují to tak dodnes a asi ještě nějakou dobu to provozovat budou, i když nový DVD přehrávač je prý v plánu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.