Nejste přihlášen/a.
Scháním nějaké vhodné pouzdro na mobil Motorola Moto G32, nejlépe něco takového jak je vidět na přiložených obrázcích na zasunutí mobilu do toho pouzdra a snadné vysunuti (vyndání) z něho. Rozměry mobilu jsou výška 161,78 mm, šířka 73,8 mm a hloubka 8,49 mm. Ať hledám všude v intrnetu tak bohužel nic takového nenalézam. Tyto typy pouzder na mobily se už asi bohužel nevyrábí a neprodává. Ty různé "puberťácké"pouzdra které snad ani pouzdrem nejde nazvat a které vůbec nechrání displej a fotoaparát nechci. Kdyby jste někdo věděl kde takové pouzdro na uvedený mobil se dá ještě sehnat tak budu rád když mi to poradíte. Je mi jedno jestli to bude z obchodu v Česku nebo z Číny např. AliExpress atp..
Děkuji za návrhy a snahu poradit. To z toho Tenu je spíše na nasunutí na opasek a je to zbytečně velké optoti rozměrům mobilu. Já mám ve zvyku mobil v pouzdru nosit v kapse nebo v tašce když někam jdu. Ten Motorola Moto G32 je už samotný dost velký a tak nechci aby mi ty rozměry zbytečně ještě zvětšovalo zbytečně velké pouzdro a byl by to problém dát třeba do kapsy. To pouzdro na které jsem tu dal obrázky mám na starý menší mobil Xiaomi Redmi 4X a kdysi jsem ho koupil na AliExpressu. Před několika léty tam bylo takových puzder spousta a snad na jakýkoliv mobil, ale nyní už tam a ani nikde jinde nic takového nevidím, tak jako by to někdo zakázal vyráfět a prodávat. Docela dobře jsem si na takové mobilní pouzdro zvyknul a rád bych ho měl i pro ten Motorola Moto G32. Nelíbí se mi to jak se lidém vnucuje něco tím, že to naco byli zvykli a vyhovovalo jim to se přestane vyrábět a prodávat tak aby kupovali něco jiného co jim už až tolik nemusí vyhovovat a nejedná se pouze o pouzdra na mobily.
Včera jsem měl cestu do města a tak jsem se tam stavil podívat ke dvou ťamanům a oba mi ohledně těch pouzder bohužel odpověděli "němame". Stavil jsem se i do prodejny s mobily kde byl velmi ochotný prodavač. Vytáhnul celou hromadu pouzder a zkoušel je na ten můj mobil, ale bohužel nic vhodného na Motorola Moto G32 nenašel. Ono ty mobily Motorola bývají trochu vyšší než obvykle bývají jiné značky mobilů. Nějaké pouzdro do kterého by se ten mobil dobře vešel by se našlo, ale vždy je to na výšku trochu malé nebo příliš velké a to nechci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.