Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání z archivu

Od: hrosajz odpovědí: 9 změna:
Přijímám satelitní kanály na dvou Tv, při přehrávání pořadu z archivu na staré tv Sony je vše ok, když chci přehrát program z archivu na nové(3r.) tv LG, obraz se často zastavuje a u toho vypadává zvuk. Mám něco špatně nastaveno na LG? Poraďte,díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
To vypada na malou operační paměť.

hrosajz
hodnocení

Díky za radu,jsem ITanalfabet,co dál,jak zvětším paměť,co udělat? Tv LG.

111®
hodnocení

0x
Myslim ze je to konečná. Poslední záchrana je dotaz v servisu ale domnívám se že bude NELZE.

hodnocení

0x

Jak přehráváte WiFI/Kabel?

hrosajz
10.03.24 19:00
hodnocení

wifi
Připojte kabel, WiFi nestíhá.
halamus

Možná by stačila modernější wifina, ale kabel je kabel, v tomto případě jde o LAN kabel.

Pokud nechcete nic investovat, tak si najděte někoho, kdo vám wifi přeladí na nějaký nezarušený kanál. Třebas u mne to jsou v pásmu 2,4 GHz kanáky 1 a 2. Kanály 3-7 jsou u mne zarušené (od sousedů) a kanály 8-13 se dají použít, akorát s rychlostí a dosahem to bude horší.
V pásmu 5 GHz je situace lepší, volných, tedy nezarušených kanálů je tam spousta a nebudu to rozepisovat. Akorát dosah je v pásmu 5 GHz menší, jen nevím, zda je dosah pro vás kritický.

111®
hodnocení

0x

no WiFi a to nemůžeě napsat v dotazu? předpokládal jsem drát...ach jo to jsou tazatelé...

beton
hodnocení

0x
Jakého archivu a jakym zpusobem do ní jde obraz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]