Nejste přihlášen/a.
Dobrý den otázka pro odborniky ,mám na domě umístěny anteny na internet od jisté společnosti která si u mě pronajala stožár,pořídil jsem si radio na příjem DAB+ ale nejsem spokojen s příjmem signál není kvalitní má výpadky ,otázka tedy zní je možné aby wifi vyzařování rušilo přijem rozhlasového vysílání?anteny jsou umístěny cca 4 metry od sebe,
Zeptám se technika až přijede na ůdržbu ,,ale ten mě může nakukat co bude chtít ,,,proto se ptám nezávisle zde ,,děkuji
Dobrý den ,,tak problem je vyřešen je to těma antenama ,hodil jsem kus koaxu z balkonu a hraje to v pohodě tak že zitra budu testovat kam dám antenu
Tak kontaktuj tu jistou společnost a zeptej se jich, jestli bys mohl v nějakém vhodném termínu (na kterém se společně dohodnete) provést vypnutí antén na stožáru na krátkou dobu.
Při tom výpadku si otestuješ příjem DAB+.
Pokud by ta wifi rušila signál DAB+, tak při vypnutém vysílači by nemely být problémy.
To je asi nejjednodušší zkouška - z mého pohledu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.