Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna vyzváněcího tonu

Od: bakicky® odpovědí: 10 změna:

Po pořízení dvou mobilů pro důhodce v domácnosti, EVOLVEO EasyPhone XO nastává krizová situace komu vyzvání mobil.Jelikož v manuálu není návod k přeladění úvodního vyzvánění poraďte jak lze provést změnu.Stálého zdraví Balický.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

já bych oba vzal zašel do obchodu ať mi je vymnění nebo nastaví..

hodnocení

0x
Zvuk se dá změnit v Nastavení - Profily, ale nejsem schopen vám napsat přesný postup, telefon nemám. Nastavovalo se to zvlášť pro každý profil (vás bude asi zajímat Obecný).
halamus

V PDF návodu, co jsem vygůgloval, je jen toto:

9. Nastavení
Profily

Umožňuje uložení až 4 profilů: Hlavní, Tichý,
Schůzka, Venku s možností úpravy typu
signalizace, zvonění, hlasitosti atd. Profily
si můžete přizpůsobit svým potřebám a
změny uložit.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, je docela možné, že přesně Vám to ukáže návod k mobilu, kde budou snad i obrázky (a ten stejný návod máte doma dokonce 2x). Zdravím!
Neukáže, protože to v něm není, sám jsem se díval na oficiální návod ze stránek Evolveo. A tazatel i zmiňuje, že to v návodu nenašel.
ben®
mikihans - to, že se tazatel v dotazu zmiňuje o návodu, jsem trestuhodně přehlédl. Za tento omyl se omlouvám.
V pohodě :) trestuhodné je spíš to, že výrobce k seniorskému telefonu, který je dost specifický na nastavování, nevydá podrobný návod, kde by bylo vše vysvětleno.
nov

SPECIFIKACE: .Počet melodií pro vyzvánění: 7 + vlastní

4dave.cz/...

Jen přijít na to jak...

manualslib.com/...

beton
hodnocení

0x
Má android?
settings list system |grep rington
Ukáže
settings list system | grep ringt ringtone=content://media/internal/audio/media/105?title=Steppin%20Out&canonical=1
Nastavit :
settings put system ringtone content://media/internal/audio/media/105?title=Steppin%20Out&canonical=1
Pomoct najit zvuky ti pomúže
ls /product/media/audio/ringtones/ :
...
Bohu6el nazev souboru je Stepping_Out.ogg, takže je tam nějaké mapování
Ale zkusil bych tam vnutit přímo cestu
settings put system ringtone
/product/media/audio/ringtones/Steppin_Out.ogg
Ne, to opravdu nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]