Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Messenger na mobilu a tabletu zaroven

Od: pompo odpovědí: 9 změna:
Dobrý den jde vyřešit když si dám messenger na tablet aby nepipali soucasne na tabletu i mobilu zprávy? Nebo aby když zpravy přečtu na mobilu pak nedošlo k zasekaní tabletu až tam při zapnutí vše naraz dojde i tam a musím je znovu přečíst...dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

na druhém přístroji si založte jiný login - jiný FB, pokud na tom přístroji nějaký mít musíte... nebo ho prostě odinstalujete a necháte jen na telefonu

pompo
hodnocení

Jako nový profil na Facebook? To jde? Myslela jsem ze je to vázáno na tel.cislo a to mám jen jedno.

sim-karty jsou od 10,-,Kč - tak jestli nutně potřebujete mít na dvou přístrojích, klidně si dejte fake profil ...

mathew
Nějak mi uniká logika nápadu na druhý FB. Problém tazatelky to ovšem vyřeší, protože už ji tam nepřijde žádná zpráva...

Tak já zase nechápu, proč si někdo na tablet dá messenger nebo FB, když ho má na mobilu... - ale to není věcí toho dotazu. Varianty jsou...

A co se týče notifikací, některé verze mobilů či tabletů nedokáží notifikace umlčet - jen vypnout na určité období... třeba manželka má možnost zrušit upozornění na max. 24 hodin. Hlasitost notifikace nejde změnit vůbec - takže vše je relativně tiše, ale mesík řve jako kráva...

pompo
hodnocení

Třeba proto že messenger používám i venku takže ho musím mít v mobilu a zaroven doma lítám na internetu na tabletu protoze je to větší pohodlnější a kdyz chci neco sdílet, odkaz,clanek, snimek obrazovky...potřebuji messenger i na tom tabletu.

hodnocení

0x
Co tomu na tabletu zakázat oznámení?
pompo
hodnocení

To nepomůže zprávy budou pořád neprecteny na tabletu

111®
hodnocení

0x

Tak to máš smůlu..nechtít něco co jiní přivítají..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]