Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Rád bych si pořídil "fotopast" a prosím o recenze a tip na dobrou koupi.
Jde mi o co nejmenší cenu,samo že v určitém poměru k výkonu.Jde o zkoušku a nechci do toho moc dát peněz.Fotopast plánuji umístit do porostu v okrasném keři na zahradě.Proto nemůžu vyloučit pohyb větviček před objektivem třeba v případě větru,atd...Něco jsem přečetl,ale nejsem z toho chytrý.Tak se ptám zde.Moc děkuji za odpovědi...
Třeba například jsem se dočetl,že má v noci infračervený přísvit..ale to by zase mohla prozradit?
Fotopast bez podrobnějšího zadání co chceš fotit. Na to můžeš použít jakoukoliv.
Když dáš fotopast do koruny stromu a před objektivem se budou pohybovat větvičky, tak ti fotopoast vyfotí větvičky při každém jejich pohybu. Fotopast nerozeznává co se pohybuje. Možná tam jde nastavit citlivost podle velikosti snímaného tvora.
Já když jsem chytal potkany do pasti, tak jsem si tam pro kontrolu dal ještě kameru a taky jsem zaznamenával pouze detekovaný pohyb. A protože před kamerou létaly můry a noční hmyz, tak jsem měl desítky několikasekundových záznamů s přeletem můry před objektivem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.