Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám taKOVÝ PROBLÉM ŽE SETTOPBOX MI CHYTÁ JEN čt4 , čt2 , čt1 , čt24, nelze chytnout např. prima cool , nova cinema...ať se snažím jak se snažím nic mne nenapadá...
Děkuji za odpovědi!
doplněno 09.07.10 21:01:Jedná se o značku TREND
bez settopboxu jsem chytl nova, prima , čt1 ze settopboxem už nechytnu ani tyto 3 kanály...
takze myslite ze stím nic nenadělám?
Potřeboval bych vědět z jakého vysílače přijímáte signál. To že jste analogově přijímal Novu ,Primu atd, bohužel neznamená že v součesné době budete přijímat i tyto digitálně. Některé vysílače začaly vysílat digitální signál multiplexu A a multiplexy B,C ještě zatím nevysílají a začnou je vysílat třeba koncem léta. Například vysílač Černá hora, multiplex A (ČT1 ČT2 ČT2 ČT24) už vysílá od konce srpna 2009 a další vysíací sítě spustí až koncem srpna letos. Takže lidé na programy ČT používají STB a na ostatní koukají na analog a nebo přijímají dálkový signál kde jdou všechny pakety a nebo postě pořídili satelit.
Prostě momentálně je v tom bordel ,ale to mně snad v tomto kocourkově ani nemůže překvapit.
Tady mrkněte jestli váš vysílač ze kterého berete signál vysílá i jiný Multiplex než A.. digitalnitelevize.cz/...
Máte v Ostravě anténu namířenou na Hladnov, vodojem? Pokud to máte natočené na Ostrava Hošťálkovice tak tam zřejmně vysílá jen právě paket ČT. Ostatní pakety začnou vysílat až v dubnu příštího roku.
Zkuste natočit anténu na ten vodojem a na STB dát automatické ladění a pokud jste v dosahu mělo by to jít.
doplněno 10.07.10 14:12:Anténu na DVB-T můžete klidně používat stejnou jako na analog, v tom problém nebude zkuste to natočení. Pokud jste blízko vysílače možná by stačila i pokojová anténa, ale venkovní je lepší.
doplněno 10.07.10 14:14:Ještě přeji ať se to podaří naladit a taky děkuji.
Nejjednodušší kontrola příjmu je použití náhradní domácí antény.Použij do vstupu STB propojovací šňůru(kabel)pro připojení společné tel.antény.Do druhého konektoru se zastrčí a izolepou zajistí asi 0,5 m instalačního drátu a ten polož někam na okno.Automatickým laděním vyzkoušej příjem signálu.Pokud se aspoň trochu signál ukáže,pokus se změnit polohu toho drátu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.