Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje tento dil vypinace abb tango

Od: juelen odpovědí: 10 změna:
Dobry den, jak se jmenuje peosim vas tento cerny dil vypinace abb tango kourove seda ulomila se tam pacicka a manzelce zustal viset v pul poloze a zajiskril je nutno kupovat cele nebo samostatne a nevi nekdo co je to za dil prosim?
Jak se jmenuje tento dil vypinace abb tango
Jak se jmenuje tento dil vypinace abb tango #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kryt nebo klapka. Je treba to koupit cele. Tj. Klapka i cerny drzak. Prodava se to jako komplet. dek.cz/...

juelen
hodnocení

Moc diky hodnej

hodnocení

0x

To bíle, je strojek vypínače

juelen
hodnocení

Nepovidejte to vim ale ja se ptal na cerny dil zda jste cet otazku poradne , dekuji

špatně jsem četl

juelen
hodnocení

V pohode, to se stane
juelen
hodnocení

Uz to mam kryt spinace a jeho peidrzna deska dekuji

hodnocení

0x

Jak starý je vypínač, tedy třeba klapka s "černým" dílem, pokud byla někdy měněna? Namontoval jsem stovky a stovky spínačů Tango a bez reklamací. Nesetkal jsem se prozatím s ulomeným "zobáčkem"...Kdyby to bylo při hodně hrubé demontáži...ale při běžném ovládání? Že by nějaké zlepšení kvality?

Správnou odpověď už máte výše...

juelen
hodnocení

Dobrý den jedná se o ABB tango stáří cca 5 let od postavení zcela nového domu všechny zásuvky a vypínače fungují perfektně jen tento jeden se porouchal tento zobáček pravděpodobně nějaký zmetek věřím že dil vyměním a budou nadále všechny bezvadně fungovat neboť abb je co jsem od elektrikářů slyšel vždy záruka kvality a hlavně bezproblémové sehnání náhradních dílů
Děkuji za odpověď, věřím, že to už bude navždy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]