Dobrý den, občas se mi někdo nedovolá i když mám 2 dny novou sim kartu. Nedovolá se ani ČEZ od které mám sim kartu. Trvá to asi 2 měsíce. Mobil je samsung Galaxy A 20e ,číslo modelu SM- A202F/DS.
Nastavení telefonu. Já mám zastaveno, že př ijmout všechna volání, akorát se mi info zobrazí na displeji, že je podezření na spam. Někteří volání z čísel, u kterých je podezření na spam, blokují. Mezi taková čísla patří některá call centra bank, plynálenských, elektrárenských společností...
Mám v telefonu 2 simky (obě Vodafone), a že je jedna z nich krátkodobě nedostupná se mi stává i několikrát denně. Telefon Motorola, předtím Ulefone a předtím Umax a problém stále stejný, smířil jsem se s tim, že to je holt asi vlastnost, že se ty 2 simky nějak střídají o telefon ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.