Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, objednal jsem MOUNTY® nástěnný držák na stěnu MY232 tedy držák na televizi a přišel mi s Německým návodem, ani s překladačem nechápu jestli nebo v jakém případě dát černé podložky mezi TV a držák na stěnu.
V recenzích po Googlu jsem viděl že někdo je tam dává a někdo ne, to je například pokud by šrouby byly až moc dlouhé, tak je mám dát abych to mohl stáhnout? Logicky mi připadá že je lepší to nechat takto, lehce se váha roprostře i o zadní kryt televize a mělo by to být "pevnější". V návodu je obrázkový návod že to lze dát s i bez, mě zajímá co pro mou Philips 65PUS7956 65" tedy použít.
tak ty podložky tam být můžou a být nemusí - když to bude pevně držet je to ok... je to tam spíš proto, že některé TV mají kabely směrem z boku a některé dozadu - tj. byste tam ty kabely nenapojil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.