Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV stanice v Břeclavi

Od: janek odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, Nedávno jsem se přestěhoval do Břeclavi a mám tady byt zatím bez televize. Ale na TV koukám přes Laptop... mám ale otázku jaké televizní stanice tedy naladíte.. Naladíte Tady bez problémů slovenské televizní stanice Joj, Joj Plus, Wau atd. jsem slovensky původu takže by se mi to celkem hodilo...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Je to tam taková placka, že by mělo jít naladit všechno. Bratislavský Kamzík, Velká Javorina, Senica, ...

Zde si případně vyfiltruj jen SVK.

doplněno 26.02.24 23:55:

Doufám, že ten odkaz rovnou zobrazuje všechny dostupné vysílače v Břeclavi, protože mě to teď přesměrovává na hlavní stránku. *bum*

janek
hodnocení

Zobrazuje to tam něco Mikulov Břeclav ale prý nenalezeny žádné programy

dudu
hodnocení

0x

TVS, TV Slovácko?

hodnocení

0x

zdravím ,

zaleží jakým způsobem bude přimat televizi jestli klasickou cestou DVB-T2

nebo přes internet IPTV

janek
hodnocení

Normálně přes DVB T2

111®
hodnocení

0x
Anténa je jaka a nasmerovana kam.
janek
hodnocení

Tahle anténa co je na paneláku tak je orientovaná někam na Rakousko a Slovensko na jih
lmgify

> Tahle anténa [...] je orientovaná někam na [...] Slovensko na jih

Tedy zřejmě směrem na vysílač Kamzík nad Bratislavou, odkud se vysílají všechny (slovenské) multiplexy.

111®
hodnocení

0x

A na tu chytneš co? Takže STA?

janek
hodnocení

Já nic. Páč nemám zatím tv. Ale soused říkal že anténa je na jih.
halamus

> Ale soused říkal že anténa je na jih.
To nevidíte na střechu nebo nepoznáte světové strany.

Pokud je tam STA, tak se zeptat ideálně zeptat se někoho, jako správce domu, ten by měl vědět nejlépe. Sousedi se mohou dívat na úzkou skupinu programů a o ostatních nemusí vůbec vědět. Na STA zejména v příhraničí bývá véce antén, třeba na našem doumě jsou tři antény do různých směrů.

Z Břeclavi na Slovenské vysílače to je blízko, pro antény na střechách domů, pro pokojové antény je do daleko a šance na příjem slovendkých programů je malá.

Nějak nechápu, co řešíte, přestěhoval jste se do bytového domu, takže STA, individuální anténa leda pokojovka nebo možná něco na okno nebo balkón, pokud je vhodným směrem.
To si televíziu nekúpite, keď nebudete mať možnosť sledovať programy, na ktorých ste závislý?

TV stanice v Břeclavi
lmgify

> mám tady byt zatím bez televize. Ale na TV koukám přes Laptop

TV tunery na USB

janek
hodnocení

Tak to tady nikdo není z Břeclavi nebo to nikdo prostě nemůže zjistit? Já se snažím co se snažím tak to prostě zjistit nemůžu protože buď tomu nerozumím nebo to prostě nikdo nevíme najít
lmgify

To my nemůžeme vědět, na co si lidi u vás v paneláku nechali zaměřit společné antény na střeše. To se musíš ptát jich, co přijímají nebo se ptej majitele bytu nebo na pravidelné schůzi majitelů bytu.

Podívej se na panelák z dálky, zkus se postavit do jedné přímky s tou anténou "na jih Slovenska", pak se v mapě podívej, jestli osa panelák-tvoje_místo_pozorování směřuje na Bratislavu (vysílač Kamzík) a odtamtud se ty tvoje programy vysílají, jak už máš uvedeno v příspěvku z 27.02.24 20:53.

Místo pozorování antény paneláku z dálky si ho přibliž v leteckém snímkování na mapy.cz a třeba uvidíš úhel směrování nainstalovaných antén.

111®
hodnocení

0x

když koukáš přes Laptop tak jaký je zdroj TV signálu? Když soused říká jak je nastavena anténa, také by mohl prozradit jaké stanice anténa poskytuje, nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]