Nejste přihlášen/a.
Neřeknu kdo, ale má telefon CPA Halo 11. Alzheimer (nebo něco podobného) v takovém stavi, že umí pouze přijmout hovor. Telefon kontroluji, zda tam nejsou nepřijaté hovory a nepřečtené SMS. Na displeji se objevila ikonka s otazníkem, se kterou si nevím rady, zleva doprava je to ta třetí. Display jsem vyfotil, myslel jsem si, že v návodu najdu, o co jde, návod mám v PDF jak mobilu, tak v PC. Ikony na displeji jsou na straně 20.
Tichý režim jsem vypnul.
Prosím o pomoc, co znamená zmíněná ikonka s otazníkem. K onomu mobilu se dostanu asi zase v neděli, dříve nemůžu potvrdit správnou odpověď.
![]() | Návod CPA Hallo 11.pdf | 1.11 MB |
Přiznávám, že jsem tentokrát zmeškaná volání nekontroloval, promazal jsem SMS a pak jsem se "zasekl" na té ikoně s tím, žte se podívám doma, co je to zač.
Každý slušný mobil má pro zmeřkaná volání červenou ikonku sluchátka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.