Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč pro TV Android s blokací YT

Od: kori odpovědí: 6 změna:

Dobrý den !
Chci se zeptat, který z web browserů pro TV s Androidem na GooglePlay si dle vaší zkušenosti poradí s blokováním reklam na Youtube?

Děkuji předem !

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Operu nainstalovat v tv boxu nejde? Ta to umí v základu.
kori
hodnocení

Děkuji za snahu, ale Opera neblokuje reklamy ani na PC, ačkoliv tvrdí že ano. Asi je některými weby podmáznutá (Idnes, YT).

Tak to mám na mobilu asi úúúplně jinou Operu :)

hodnocení

2x
Můžeš zkusit nastavit privátní DNS (nastavení wifi připojení) na adguard.
Dns1: 94.140.14.14
Dns2: 94.140.15.15
Na mobilu mi to funguje pro chrome, ale na apku ne tam jsem si stáhnul youtube revanced (možná je i pro tv) který se tváří jako premium

hodnocení

2x
Prohlížeč netuším, ale jako přímo aplikaci na YouTube mi spolehlivě funguje SmartTube. Tedy není v Google Play, musí se nainstalovat z apk.
github.com/...

kori
hodnocení

@siley, @mikihans: To se mi právě zdá náročné na instalaci, na to si netroufnu ! *ee*

Jak vidím, asi to nechám plavat. Děkuji za vaše návrhy !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]