Zdravím, přestala mi fungovat spodní část displaye na dotyk (napršelo mi na nej) a to mi bráni v zadání hesla. Je např. nějaká možnost jak telefon odemknout přes jiné zařízení, abych mohl fotky stáhnout na PC? Nebo jak byste to řešili, případně jak by to řešil profík? Ano jsem nepoučitelný blboun, nezálohoval jsem… Díky za případnou odpověď.) Telefon Ulefone power armor 13
Díky za odpověď! Šel jsem to zkusit, ale už bohužel už mi nejde display vůbec, jen se “rozsvití” ale jen černá. Kdybych koupil OTG se dvěma USB výstupy, tak dokážu připojit myš a zároveň USB>HDMI?
Ano, dokonce byl několik týdnů v kočkolitu, který jsem i měnil a pak několik měsíců na polici. Myslíte, že kdybych koupil nový display, tak to bude ok, a nebo může být problém i jinde, resp. že ta vlhkost mohla poškodi i něco jiného než ten display samotný?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.