Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Arduino / Program

Od: pepazdepa12 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,
mám dotaz ohledně možnosti vytvoření čtečky pomocí Arduina nebo existujícího softwaru. Chtěl bych vytvořit zařízení, které by dokázalo rozpoznat specifická čísla na obrazovce a poté vypnout makro na mé Razer myši. Pokud máte nějaké zkušenosti s podobnými projekty nebo znáte programy, které by mohly být užitečné pro tuto úlohu, budu vděčný za jakoukoli radu nebo tip.
Díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak si představuješ že bude to arduino komunikovat s tou myší? To z něj povedou dráty do té myši pro simulaci stisku nějakého tlačítka? Nebo to bude dělat komunikací přes počítač?

V tom případě by mi přišlo mnohem "jednodušší" to číslo číst rovnou z počítače (aspoň budou digitální data) a i tak to zřejmě bude celkem otrava.

Já nevím nic moc o rozpoznávání obrazu z kamery ale moc nevěřím že je na to běžné arduino dost rychlé nebo že má dostatek paměti.

Popravdě, celkově mi to přijde jako moc velká otrava než aby to stálo za to, alespoň pokud už neexistuje nějaké řešení o kterém nevím

hodnocení

0x
Na rozpoznavanie obrazu Arduino vykonovo nestaci, to skor nejake Raspberry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]