Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování na dvd

Od: kaci* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

připadam si jako naprostej "trotl", ale už nezvládnu ani tohle...

V PC mam uložený film (avi), pomocí Nero Burning jsem se pokoušela vypálit na dvd-r / dvd+r, objevilo se mi "okýnko", že na dvd to nejde vypálit, že mam vložit cd, vložila jsem cd, ale to je moc malé na tento film.

Nechápu, proč bych měla film vypalovat na cd...a ráda bych, aby to hlavně šlo pustit normálně v dvd přehrávači u televize...prosím, poradíte mi někdo, jak to zprovoznit? Katka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iku*
hodnocení

1x

Ahoj no muzes ho vypalit jako datove dvd avi nebo doporucuji konvertovat pres nero vision nebo jeste lepsi program convertxtodvd ,ale nero taky ok.

doplněno 07.07.10 23:19:

jestli film ma do 700m a budete chtit to nechat v avi tak staci cd jestli budete konvertovat na dvd video tak dvd.

doplněno 07.07.10 23:24:

a jeste jedna vec jestli nechas film v avi a vypalis tak stolni dvd musi cist divx.

hodnocení

0x

A jakou máte vypalovačku? Tohle skoro vypadá, že prostě nepodporuje vypalování DVD (číst je při tom může).

maci11

Souhlasím,to je určitě jenom DVD přehrávač,taky jsem měla ten samý problém

lukeos*
hodnocení

0x

ja sem měl taky tento problém,zkoušel sem stahovat všechny programy na to určené.al nic nefungovalo tak jak bych chtěl.Ale nakonec sem doma objevil instalační CD NERO.Nainstaloval jsem z něj Nero 6 a kněmu Nero Vision Express.A pak jenom najedu na Vytvořit vlatní DVD-Video a je to.dá se v něm vytvořit vlasní menu.Už sem s ním vypálil několik DVD,ale bez něj bych asi do teĎ nevypálil žádné.Stahovat tyto programy to ASI nepůjde.na to je potřeba licence.jednoduší to bude asi koupit.Jako třeba ten convertxtodvd,Nero nebo ostatní programy na to určené.Já sem měl štestí zhe sem to cd našel jinak bych ho asi koupil.

lamia*
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, zda jste už problém vyřešila. Nero má při spuštění v levém horním rohu nabídku CD/DVD. Při vypalování souboru na DVD jste pravděpodobně měla zvoleno CD, proto program požadoval vložení CD, ne DVD. Změňte tuto nabídku na DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]