Nejste přihlášen/a.
Mám internetové radio, které sice má USB zdířku, ale to bude asi jen vstup pro přehrávání souborů. Hudbu poslouchám na sluchátka připojená drátem do zdířky jack 3,5 mm. Chci se zeptat, zdali se dělá v tom USB i výstup a jaký případně vysílač BT bych mohl použít pro ten výstup jack 3,5 mm a jak by byl ten vysílač napájen. V posteli ten drát dost překáží.
Nejlevnější, co jsem u našich prodejců našel, je za 1 590 Kč Bluetooth® Audio Vysílač a Přijímač Nedis | 3,5mm Jack, avcenter.cz/...
Našel jsem i levnější UGREEN Bluetooth vysílač Aux Mini Jack adaptér, ale podle popisu a fotek to je přijímač, Bluetooth Receiver Audio Adapter, tak cenu ani odkaz nedávám.j
Je jisté, že na "alíkovi"bude něco levnějšího, ale nechce se mi hledat. Záleží i na tom, kolik peněz jste ochotný investovat a zda není ve vašem případě vhodnější zůstat uvázaný nebo koupit rádio s Bluetooth.
Roky používám tento typ: vi.aliexpress.com/...
USB slouží jen k jeho napájení. Se zdrojem signálu se to připojí RCA nebo jack kablíkem. Jo a jde to přepnout mezi BT vysílačem nebo přijímačem.
Nejjednodušší je pořídit BT transmitter, takový kolík co se dá do USB (z něj bere napájení, zvuk se připojuje 3.5 mm jackem) a buď funguje jako vysílač zvuku (spáruje se s prvním zařízením, které se ibjeví) nebo jako přijímač. (Ta konfigurace se provádí připojováním a odpojováním, ale defaultně funguje jako vysílač zvuku.)
Je to běžné zboží, například laskakit.cz/... ale mají to všude možně, možná i prodejny čínského zboží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.