Dá se to, ale je třeba volat, z dočasné karty. Kdysi jsem se tím živil. Zaplatíte to?
janicka
Klidně to zaplatím
makk
Tak třeba ode mě se takto nedozvíte, kdo jsem. Když mi volá cizí číslo, nepředstavím se, dokud to neudělá druhá strana a dokud neřekne co chce. A myslím, že v dnešní době zdaleka nebudu sám.
Najdi na netu: kdovolal.cz zadej číslo a výsledky ti řeknou víc. Pokud tam bude třeba deset dotazů na toto číslo je to nějaký otrava. Také mi včera volala dvě čísla, zařazena do spamu a blokována.
Na neznámá čísla se představuji jako pohřební služba Praha.Nebo řeknu ,,prosím,,.Co z toho zjistíte? Taky někdy nezvedám vůbec.
950 xxx xxx zvedám - to je ÚP nebo ČSSZ.Jinak smolík.Jestli někdo chce něco důležitého,tak může napsat SMS.A když jsem v MHD tak už vůbec nereaguji.Nemám zájem aby někdo poslouchal můj hovor.Jen zmáčknu ,,ticho,, a nezájem.A jestli se dovoláte a on řekne HALO tak jste zjistil co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.