Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý signál

Od: hakl® odpovědí: 8 změna:

Po dlouhé době v telefonu Aligátor, se během dne asi 3x ozve signál který se těžko popisuje,asi jako TUDU-TUDU-TUDU.Není to žádný příchozí hovor! Není mě jasné co to je za signál,který se ozve z mobilu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to signál SOS.

Na zadní straně telefonu je tlačítko pro aktivaci signálu SOS a ty je prostě někdy na delší dobu zmáčkneš. Tím dlouhým stisknutím tlačítka se aktivuje zvukový signál SOS.

hodnocení

Tak to bude ono.Někdo to tlačítko omylem zmačknul.*bzum* a opět se to ozvalo !

No jo, telefon s debilním tlačítkem, ve vlastnictví uživatele co nečte návody...

vernon
hodnocení

2x
Vybitá baterka?

agon
hodnocení

0x
Vybitá baterie
hodnocení

Tak torozhodně není možné! Na stupnici je 50% nabití.Jen pro upřesnění,ten signál někdy slyším i v tranzistoráku!

hodnocení

Tak není to ani vybitá baterie,ani tlačítkem SOS, protože se mě to ozalo na druhém mobilu !.Zjistil jsem že je to rušivý radiový signál,který se tu objevuje poslední dobou.*stop*

Nemáte čirou náhodou omylem zapnuté FM rádio na tom telefonu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]