Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, mám hobby projekt a chci si sestavit domácí malou fve. Mám baterii z kamionu, panel, regulátor z Aliexpressu a objednal jsem si tento balancer pro moje 18650 baterky které jsou použité, ale funkční a v dobrém stavu. Jedna baterie má nějakých 3,8V, takže pro 12V baterii použiji 3 baterie do série abych sečetl napětí a zbytek zapojím paralélně abych sčítal kapacitu. Mám 15 baterií, je tedy možné na tento balancer napojit pro mě požadovaný počet baterií?
Co se více dívám na obrázek, tak jsou tam 4 plochy pro zapájení, 0V, 4.2V, 8.4V a 12.6V. Poradíte mi prosím, jak na to? S balancerem jsem ještě nepracoval.
Hranici plného nabití by měl udělat i controler, ten by podle V měl vědět 100% nabití, nebo se pletu?
Koupil jsem ten samý balancer na Alíku ale nechápu jak to zapájet. Mohl by mi někdo poradit jak přesně mám dát řádky baterek v první druhé a třetí řadě co se týče polarity? Jako jestli na preskáčku a propájet mezi sebou, nebo první řada +, druhá - a třetí +. A jak přesně napájet dráty k balanceru prosim, jsem začátečník děkuji
Mohl by mi někdo prosím načrtnout jak přesně to myslíte? Pětice přivést na balancér, to moc nechápu.
Když byla pořizovací cena 15kč za jeden kus, to by mohlo na jeden dva roky vystačit jen pro panel a osvětlení led pásků do exteriéru ne?.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.