Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadné vyzvánění bez “volajícího”

Od: martusena odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer.Dnes ve 22:45 se mi stala tato věc.Už jsem spala,když slyším vyzvánět telefon.Co je?co se děje v tuto dobu,napadlo mě.Podívám se kdo to volá a tam nikdo .Ani v historii ani žádná notifikace.Nic jen to vyzvánělo.Nevíte o co se může jednat?Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

09.02.24 00:12
hodnocení

0x

O budík.

macvac
hodnocení

0x

Toto se mi ještě nestalo,ale občas mám zmeškaný hovor od někoho z rodiny,a dotyčný se dušuje že mi nevolal nebo že měl v tu dobu dokonce vypnutý mobil. Buď je to chyba operátora,a nebo se operátorovi zdá že málo voláte,a "vyprovokuje" telefonát. Protože samozřejmě hned volám zpět.

"...samozřejmě hned volám zpět".

Tak to ani omylem! Pokud volající číslo neznám, hovor sice přijmu, ale když je tam ticho (nebo něco jiného podivného) okamžitě zavěsím a zpátky rozhodně nevolám. To by se taky mohlo zatraceně prodražit. Kdyby to bylo něco důležitého, dotyčný zavolá znova.

09.02.24 21:14

magdon - *palec2*

hodnocení

0x

Nevíme o co se může jednat, ale doporučil bych to ignorovat. Buď je to omyl, porucha, nebo provokace. Nic, co by mě mělo zajímat.

hodnocení

0x

Pokud jde o "chyhtrej mobil", nemusí to být jenom budík. Možná jste si někde nastavila v mobilu nevědomky nějaké "upozornění" a tak to může být jak mejl, tak třeba FB, případně další aktivita na netu, nebo nějaké aplikace a třeba i připojení na signál WiFi, který se na chvíli odpojil. Těch možností je tam mnoho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]